Samsung A20S Reparaties

Direct een specialist voor uw Samsung A20S reparatie nodig?

FixMijnGSM helpt u bij allerhande reparaties aan Samsung A71 en andere toestellen. Kom langs in bij ons, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw Samsung A20S.

Beschrijving

Samsung A20S reparaties Direct een specialist voor uw Samsung A20S reparaties nodig? FixMijnGSM helpt u bij allerhande alle Samsung A20S reparaties. Kom langs in bij ons, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw Samsung A20S.
De reparatie, "alleen glas vervangen" kan bij de meeste toestellen worden toegepast. Echter is het niet altijd lonend om bij elke toestel alleen het glas te vervangen. Dit komt meer omdat deze reparatie veel tijd kost om uit te voeren, waardoor het relatief duur wordt. Dus prijs technisch niet toepasbaar op budged toestellen !
Zoals we eerder al aangegeven hebben is het voor de mensen met een "premium" toestel al snel lonend. Dit zijn toestellen als de Samsung Galaxy S8 of de S8 plus, de Samsung Galaxy S9 of S9, de Samsung S10 en S10 plus en de S20 en S20 Plus.... Dan heb je toestellen als de iphone 12 en de iphone 12 pro.

Prijzen Samsung A20S reparaties

Reparatie

Prijs

Samsung A20S alleen glas vervangen € 65
Samsung A20S lcd vervangen € 90
Samsung A20S batterij vervangen € 35
Samsung A20S backcover vervangen € 30
Samsung A20S camera voor vervangen € 50
Samsung A20S camera voor vervangen € 50
Samsung A20S audio connector vervangen € 35
Samsung A20S luidspreker vervangen € 45
Samsung A20S laadconnector vervangen € 70
Samsung A20S oorluidspreker vervangen € 35
Samsung A20S volume knoppen vervangen € 40
Samsung A20S trilmotor vervangen € 35

Alleen glas vervangen, de naam zegt het eigenlijk al. Bij deze reparatie wordt alleen het gebroken glas verwijderd van uw toestel. Dus uw beeldscherm ( het zogenaamde LCD en bij de nieuwere toestellen het OLED scherm) wordt niet vervangen ook wordt uw touchscreen niet vervangen.
zie ook onze advertenties bij derden Zie ook onze ander scherm reparaties:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung A20S Reparaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *