Over ons

Wie zijn wij van Fix Mijn GSM

Sinds 2008 hebben wij onze werkwijze steeds aangepast met als doel de kwaliteit van de reparaties te verbeteren. Wij doen alles op het gebied van smartphones en in het bijzonder Apple en Samsung.

Wij zijn een klantgericht en vooral servicegericht bedrijf dat zijn werk serieus neemt.

Fix Mijn GSM is in 2008 opgericht als onderdeel van YASH PROMOTION MASTERS en sindsdien gevestigd in Rhoon.

In de meeste gevallen kunt u zelfs onder genot van een kopje koffie wachten terwijl wij een reparatie voor u uitvoeren. Wanneer het gaat om een reparatie, bent u bij Fix mijn GSM aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw toestel voor u is.

Daarnaast proberen wij te zorgen dat oude onderdelen zoals batterijen op de juiste manier worden ingeleverd, displays worden terug gestuurd naar de fabriek en versturen wij 99% van onze facturen digitaal.

 

 

ipad open
smart phone repair training course service 500x500 2

Met onze reparaties hopen wij dat toestellen vele malen langer mee gaan en men minder snel een nieuwe zal kopen. Fix Mijn GSM probeert haar steentje bij te dragen als het gaat om groen ondernemen.

Dus voor reparatie van alle iPhone modellen, Samsung ….. S4, S5, S6, S7, S8, S9, S10, S20, S21  tevens ook alle Note modellen gaat u naar FixmijnGSM. Wij vervangen zowel complete displays, als alleen het glas van vele gangbare toestellen.

Ga naar onze website en kies uw smartphone model. Kies dan de reparatie die u nodig heeft. Bijvoorbeeld LCD display vervangen. En ziet dan meteen wat het u gaat kosten.

Een afspraak is snel gemaakt en u kunt gewoon op uw telefoon wachten terwijl de reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. De meeste reparaties nemen minder dan 1 uur in beslag.

Weet u niet precies wat er scheelt aan uw smartphone? Kom dan langs in onze winkel.

Over ons

Contact gegevens

Hoofdvestiging Rhoon

Bezoek Adres

Hoofdvestiging

Fix Mijn GSM
Koedoodsekade 8
3162PD Rhoon
010 - 761 97 25
06 - 101 401 41
info@fixmijngsm.nl
Bel ons

Vestiging Spijkenisse

GEEN BEZOEK ADRES !

Depot (Geen bezoek adres)

Fix Mijn GSM
Eemstraat 4
3207BG Spijkenisse
010 - 761 97 25
06 - 101 401 41
info@fixmijngsm.nl
Bel Ons