FIXMIJNGSM

iPhone 11 Pro

Voor de reparatie van uw iPhone 11 Pro bent u bij ons aan het juiste adres!

Fix Mijn GSM is gespecialiseerd in de reparatie van de iPhone 11 Pro, tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de iPhone 11 Pro voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

 

4 items gevonden voor

- iPhone 11 Pro reparaties

fix mijn gsm scherm vervangen
iPhone 11 pro scherm vervangen OLED
€ 175
fix mijn gsm scherm vervangen
iPhone 11 pro scherm vervangen
€ 115
Actie-label
fix mijn gsm achterkant vervangen
iPhone 11 pro achterkant vervangen
€ 99
Actie-label
iPhone 11 Pro Oor luidspreker vervangen
iPhone 11 Pro Oor luidspreker vervangen
€ 75

Onze Apple reparatie voordelen

Kom langs of stuur uw toestel op

Wilt u het scherm van uw toestel laten vervangen of iets anders laten repareren, maar u heeft geen tijd om langs te komen? 

Wij bieden ook een verzend service waar u gebruik van kunt maken. toch liever langs komen? U bent welkom in onze zaak in Rhoon. dat is dichtbij Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hoogvliet en Barendrecht. Wilt u langs komen buiten openingstijden?  Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Wij raden u ook aan altijd een afspraak te maken zodat wij alvast tijd kunnen reserveren om uw uw reparatie uit te voeren. Afspraak maken bel: 010 761 97 25 voor mail: info@fixmijngsm.nl 

Beoordeel je ervaring met ons

Wij stellen het op prijs als je een beoordeling op Google achterlaat over ons. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedereen kan een beoordeling achterlaten. Wij streven naar een 5-sterren beoordeling.