FIXMIJNGSM

samsung A13 5G

Type: A136U

Nu gratis !!
Magnetische telefoon houder
T.W.V €19,95

BIJ ALLE REPARATIES

3 items gevonden voor

- samsung A13 5G reparaties

Scherm reparatie 
Samsung A13 5G scherm vervangen
Beoordeling
5/5
Samsung A13 5G scherm vervangen
€ 80
Batterij en achterkant
Samsung A13 batterij vervangen
Beoordeling
5/5
Samsung A13 5G batterij vervangen
€ 55
Diverse reparaties
Samsung A13 Laadconnector
Beoordeling
5/5
Samsung A13 5G laadconnector vervangen
€ 55

Staat uw reparatie / toestel niet vermeld ?

neem dan contact met ons op

Wij FIXEN alles !

06 – 101 401 41

Voor de reparatie van uw samsung A13 5G bent u bij ons op het juiste adres.

Fix Mijn GSM is gespecialiseerd in de reparatie van de Samsung A13 5G, tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Samsung A13 5G voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Gevestigd in Rhoon en makkelijk te bereiken uit Spijkenisse, 5 minuten rijden van uit Poortugaal en Hoogvliet, tegen de grens van Barendrecht en Rotterdam. Ook vanuit Oud Beijerland  makkelijk te bereiken. Woont u wat verder weg dan is opsturen van uw toestel ook een optie. Wij staan klaar om u verder te helpen..

 

Onze samsung A13 5G Reparatie voordelen

Kom langs of stuur uw toestel op

Wilt u het scherm van uw toestel laten vervangen of iets anders laten repareren, maar u heeft geen tijd om langs te komen? 

Wij bieden ook een verzend service waar u gebruik van kunt maken. toch liever langs komen? U bent welkom in onze zaak in Rhoon. dat is dichtbij Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hoogvliet en Barendrecht. Wilt u langs komen buiten openingstijden?  Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Wij raden u ook aan altijd een afspraak te maken zodat wij alvast tijd kunnen reserveren om uw uw reparatie uit te voeren. Afspraak maken bel: 010 761 97 25 voor mail: info@fixmijngsm.nl 

Beoordeel je ervaring met ons

Wij stellen het op prijs als je een beoordeling op Google achterlaat over ons. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedereen kan een beoordeling achterlaten. Wij streven naar een 5-sterren beoordeling.

NU GRATIS !

Magnetische telefoonhouder voor in de auto

T.W.V € 19,95

Bij alle reparaties