FIXMIJNGSM

Samsung A73

Type: A736B/DS

Nu gratis !!
Magnetische telefoon houder
T.W.V €19,95

BIJ ALLE REPARATIES

3 items gevonden voor

- Samsung A73 reparaties

Scherm reparatie 
Alleen glas vervangen
Beoordeling
5/5
Samsung A73 glas vervangen
€ 75
Beoordeling
5/5
Samsung A73 scherm vervangen
€ 140
Batterij en achterkant
Geen reparaties gevonden, waarschijnlijk door onderhoudswerkzaamheden. Wilt u toch info neem dan contact met ons op.
Diverse reparaties
fix mijn gsm waterschade behandeling
Beoordeling
5/5
Samsung A73 Waterschade
€ 35

Staat uw reparatie / toestel niet vermeld ?

neem dan contact met ons op

Wij FIXEN alles !

06 – 101 401 41

Voor de reparatie van uw Samsung A73 bent u bij ons op het juiste adres.

Fix Mijn GSM is gespecialiseerd in de reparatie van de Samsung A73, tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Samsung A73 voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Gevestigd in Rhoon en makkelijk te bereiken uit Spijkenisse, 5 minuten rijden van uit Poortugaal en Hoogvliet, tegen de grens van Barendrecht en Rotterdam. Ook vanuit Oud Beijerland  makkelijk te bereiken. Woont u wat verder weg dan is opsturen van uw toestel ook een optie. Wij staan klaar om u verder te helpen..

 

Onze Samsung A73 Reparatie voordelen

Kom langs of stuur uw toestel op

Wilt u het scherm van uw toestel laten vervangen of iets anders laten repareren, maar u heeft geen tijd om langs te komen? 

Wij bieden ook een verzend service waar u gebruik van kunt maken. toch liever langs komen? U bent welkom in onze zaak in Rhoon. dat is dichtbij Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hoogvliet en Barendrecht. Wilt u langs komen buiten openingstijden?  Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Wij raden u ook aan altijd een afspraak te maken zodat wij alvast tijd kunnen reserveren om uw uw reparatie uit te voeren. Afspraak maken bel: 010 761 97 25 voor mail: info@fixmijngsm.nl 

Beoordeel je ervaring met ons

Wij stellen het op prijs als je een beoordeling op Google achterlaat over ons. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedereen kan een beoordeling achterlaten. Wij streven naar een 5-sterren beoordeling.

NU GRATIS !

Magnetische telefoonhouder voor in de auto

T.W.V € 19,95

Bij alle reparaties