FIXMIJNGSM

Samsung S6

Voor de reparatie van uw Samsung S6 bent u bij ons aan het juiste adres!

Fix Mijn GSM is gespecialiseerd in de reparatie van de Samsung S6, tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Samsung S6 voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

 

2 items gevonden voor

- Samsung S6 reparaties

fix mijn gsm oorluidspreker vervangen
Samsung S6 luidspreker vervangen
€ 55
fix mijn gsm batterij vervangen
Samsung S6 batterij vervangen
€ 35

Onze Samsung S Serie reparatie voordelen

Kom langs of stuur uw toestel op

Wilt u het scherm van uw toestel laten vervangen of iets anders laten repareren, maar u heeft geen tijd om langs te komen? 

Wij bieden ook een verzend service waar u gebruik van kunt maken. toch liever langs komen? U bent welkom in onze zaak in Rhoon. dat is dichtbij Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hoogvliet en Barendrecht. Wilt u langs komen buiten openingstijden?  Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Wij raden u ook aan altijd een afspraak te maken zodat wij alvast tijd kunnen reserveren om uw uw reparatie uit te voeren. Afspraak maken bel: 010 761 97 25 voor mail: info@fixmijngsm.nl 

Beoordeel je ervaring met ons

Wij stellen het op prijs als je een beoordeling op Google achterlaat over ons. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedereen kan een beoordeling achterlaten. Wij streven naar een 5-sterren beoordeling.