FIXMIJNGSM

Samsung A52

 

A525F

8 items gevonden voor

- Samsung A52 reparaties

Scherm Reparaties

fix mijn gsm alleen glas vervangen
Samsung A52 Glas vervangen
€ 75
fix mijn gsm scherm vervangen
Samsung A52 scherm vervangen
€ 75

Batterij en Achterkant

fix mijn gsm batterij vervangen
Samsung A52 batterij vervangen
€ 60

Andere Reparaties

fix mijn gsm aan uit knop vervangen
Samsung A52 aan uit knop vervangen
€ 55
fix mijn gsm antenne vervangen1
Samsung A52 antenne vervangen
€ 65
laadconnector vervangen
Samsung A52 laadconnector vervangen
€ 55
fix mijn gsm luidspreker vervangen
Samsung A52 luidspreker vervangen
€ 45
fix-mijn-gsm-microfoon-vervangen
Samsung A52 microfoon vervangen
€ 55

Staat uw reparatie / toestel niet vermeld ?

neem dan contact met ons op

Wij FIXEN alles !

010 – 761 97 25

Voor de reparatie van uw Samsung A52 bent u bij ons op het juiste adres.

Fix Mijn GSM is gespecialiseerd in de reparatie van de Samsung A52, tegen scherpe reparatie tarieven met snelle en flexibele reparatietijden!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Samsung A52 voor u kan zijn staat een vakkundige snelle reparatie voorop!

Gevestigd in Rhoon en makkelijk te bereiken uit Spijkenisse, 5 minuten rijden van uit Poortugaal en Hoogvliet, tegen de grens van Barendrecht en Rotterdam. Ook vanuit Oud Beijerland  makkelijk te bereiken. Woont u wat verder weg dan is opsturen van uw toestel ook een optie. Wij staan klaar om u verder te helpen..

 

Onze Samsung A52 Reparatie voordelen

Kom langs of stuur uw toestel op

Wilt u het scherm van uw toestel laten vervangen of iets anders laten repareren, maar u heeft geen tijd om langs te komen? 

Wij bieden ook een verzend service waar u gebruik van kunt maken. toch liever langs komen? U bent welkom in onze zaak in Rhoon. dat is dichtbij Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hoogvliet en Barendrecht. Wilt u langs komen buiten openingstijden?  Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Wij raden u ook aan altijd een afspraak te maken zodat wij alvast tijd kunnen reserveren om uw uw reparatie uit te voeren. Afspraak maken bel: 010 761 97 25 voor mail: info@fixmijngsm.nl 

Beoordeel je ervaring met ons

Wij stellen het op prijs als je een beoordeling op Google achterlaat over ons. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedereen kan een beoordeling achterlaten. Wij streven naar een 5-sterren beoordeling.