FIXMIJNGSM

Iets niet duidelijk genoeg

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

fix mijn gsm scherm vervangen

iPhone 6 plus scherm vervangen

Reparatie duur:

45 min

Soort reparatie:

scherm vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 55

Beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons

Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Previous
Next

scherm vervangen

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus scherm vervangen

De iPhone 6 Plus  scherm vervangen  is een reparatie die wordt uitgevoerd als uw Display helemaal stuk is. Dit kan gebeuren na een van of door waterschade. Bij deze iPhone 6 Plus  reparatie wordt het hele display module vervangen. Vaak is dit compleet met het frame.

Hieronder vindt u een opsomming van klachten waarbij deze reparatie van toepassing is. Voldoet uw te repareren toestel aan een van de volgende punten. Dan kunt u contact met ons opnemen om deze reparatie voor u uit te voeren.

Deze reparatie is van toepassing als :

  • Het glas van het toestel gebroken is
  • Het lcd defect is vertoond strepen, vlekken of flikkeringen
  • het touchscreen (aanraakscherm niet of niet overal meer werkt.)

Voldoet uw toestel niet aan de bovengenoemde punten kijk dan eens naar de alleen glas vervangen die wij aanbieden voor de Samsung S Serie, de Samsung A Serie, de iPhone 12, 12 pro, 12 max. Bekijk onze glas reparaties

Zie ook onze ander scherm reparaties:

Samsung S8 glas reparatie

zie ook onze advertenties bij derden

  •  

De meest voorkomende

iPhone 6 Plus reparaties

Hieronder staan de meest voorkomende iPhone 6 Plus reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen scherm vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de iPhone 6 Plus reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

iPhone 6 Plus scherm vervangen  € 55 ,-
fix mijn gsm iphone 6s

Werkwijze

Hoe Gaan Wij Te Werk

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. 

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone 6 Plus ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 45 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 45 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone 6 Plus weer afhalen aan de balie. Je  iPhone 6 Plus reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling per pin of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Doen wij ook voor de volgende toestellen