FIXMIJNGSM

Iets niet duidelijk genoeg

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

Nintendo Switch Laadconnector vervangen

Reparatie duur:

120 min

Soort reparatie:

Switch USB-C oplaadpoort vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 75

Beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons

Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Vorige
Volgende

Switch USB-C oplaadpoort vervangen

Nintendo Switch reparatie

Klacht: De USB-C poort van de Nintendo Switch console is defect geraakt en moet worden vervangen, de koperen pinnen aan de binnenkant van de connector zijn zichtbaar beschadigd waardoor deze geen beeld of geluid meer geeft naar de tv en/of de batterij niet meer wilt opladen.

Nintendo Switch USB-C poort reparatie / vervangen:

  • Reparatie tijd/duur : 120 minuten
  • Klaar terwijl u wacht en meekijkt.
  • Gebruik van een origineel Nintendo switch USB C poort.
  • Bij het vervangen van de USB-C connector poort zit standaard een klein onderhoud beurt waarbij de koelpasta word vervangen door een hoge kwaliteit warmte geleidende pakking (MX4 van Arctic) waardoor de Nintendo Switch nog net wat beter gekoeld word dan voorheen.
  • Garantie : De Nintendo Switch USB-C poort word bij het afhalen volledig gecontroleerd op het handmatig opladen via de USB C poort en het geven van een signaal naar de tv wanneer de Switch is de docking station is geplaatst.

Het repareren van de Nintendo Switch USB-C poort kan altijd zonder een afspraak binnen de hieronder aangegeven openingstijden.

De meest voorkomende

Nintendo Switch reparaties

Hieronder staan de meest voorkomende Nintendo Switch reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen Switch USB-C oplaadpoort vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de Nintendo Switch reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

Nintendo Switch scherm vervangen  € 80 ,-
Nintendo Switch Switch USB-C oplaadpoort vervangen  € 75 ,-
Nintendo Switch P13USB Video Audio IC vervangen  € 75 ,-
Nintendo Switch IC vervangen  € 75 ,-
Nintendo Switch batterij vervangen  € 65 ,-
Nintendo Switch Switch Nand Herstel  € 55 ,-
Nintendo Switch waterschade behandeling  € 50. vanaf ,-
Nintendo Switch scherm vervangen  € 49 ,-
Nintendo Switch batterij vervangen  € 35 ,-
Nintendo Switch Nintendo Switch Rail Link vervangen  € 35 ,-

Werkwijze

Hoe Gaan Wij Te Werk

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. 

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je Nintendo Switch ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 120 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 120 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je Nintendo Switch weer afhalen aan de balie. Je  Nintendo Switch reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling per pin of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Switch USB-C oplaadpoort vervangen

Doen wij ook voor de volgende toestellen

No data was found