Aanbieding!

Samsung A41 scherm vervangen

99.00 65.00

Samsung A41 scherm vervangen ? Heeft u een specialist nodig? Zoek dan niet verder.

FixMijnGSM helpt u bij allerhande reparaties zoals Samsung a41 scherm vervangen en alle andere veel voorkomende reparaties. Kom langs in bij ons, of stuur uw toestel op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de Samsung a41 scherm vervangen.


De Samsung A41 scherm vervangen of ook wel alleen glas reparatie genoemd, houdt in dat niet het complete lcd unit wordt vervangen maar alleen het gebroken glas.
Dit hoeft ook helemaal niet als het lcd en de touchscreen nog goed werken. Want dit zijn de duurste onderdelen van de lcd unit.
Als deze niet vervangen hoeft te worden kunnen wij de prijs van deze reparatie laag houden. Wat u direct merkt in uw portemonnee !

Beschrijving

Samsung A41 scherm vervangen Direct een specialist voor uw Samsung A40 reparaties nodig? FixMijnGSM helpt u bij allerhande alle Samsung A41 reparaties dus ook bij de Samsung A40 scherm vervangen. Kom langs in bij ons, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw Samsung A41.
De reparatie, "alleen glas vervangen" kan bij de meeste toestellen worden toegepast. Echter is het niet altijd lonend om bij elke toestel alleen het glas te vervangen. Dit komt meer omdat deze reparatie veel tijd kost om uit te voeren, waardoor het relatief duur wordt. Dus prijs technisch niet toepasbaar op budged toestellen !
Zoals we eerder al aangegeven hebben is het voor de mensen met een "premium" toestel al snel lonend. Dit zijn toestellen als de Samsung Galaxy S8 of de S8 plus, de Samsung Galaxy S9 of S9, de Samsung S10 en S10 plus en de S20 en S20 Plus.... Dan heb je toestellen als de iphone 12 en de iphone 12 pro.

Prijzen Samsung A41 reparaties

Reparatie

Prijs

Alleen glas vervangen € 65
Scherm vervangen copmpleet € 99
Batterij vervangen € 35
Backcover vervangen € 30
Camera voor vervangen € 50
Camera voor vervangen € 50
Audio connector vervangen € 35
Luidspreker vervangen € 45
Laadconnector vervangen € 70
Oorluidspreker vervangen € 35
Volume knoppen vervangen € 40
Trilmotor vervangen € 35

Alleen glas vervangen, de naam zegt het eigenlijk al. Bij deze reparatie wordt alleen het gebroken glas verwijderd van uw toestel. Dus uw beeldscherm ( het zogenaamde LCD en bij de nieuwere toestellen het OLED scherm) wordt niet vervangen ook wordt uw touchscreen niet vervangen.
zie ook onze advertenties bij derden Zie ook onze ander scherm reparaties:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung A41 scherm vervangen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *