FIXMIJNGSM

Iets niet duidelijk genoeg

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

fix mijn gsm achterkant vervangen

iPhone X achterkant vervangen

Reparatie duur:

45 min

Soort reparatie:

achterkant vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 75

Beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons

Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Previous
Next

achterkant vervangen

iPhone x reparatie

Hier kunt u bekijken hoe wij de glas reparaties aan uw iPhone uitvoeren.

Zo het glas aan de voorzijde dus van het OLED scherm als het glas van de iPhone dat op de achterkant is gelijmd. Voor de achterkant hanteren wij verschillende methodes om het glas te verwijderen. Zoals u in het filmpje kunt zien is het zeer specialistisch werk. Dit is dan ook de reden dat maar heel weinig bedrijven deze reparaties uitvoeren. Vooral het glas aan de voorzijde vergt veel ervaring, kennis en handigheid.

Ook beschikken wij voor het vangen van het glas aan de achterkant over Laser apparatuur om het glas te verwijderen. Voor elke toestel dat bij ons binnen komt voor reparatie van het glas aan de achterkant beoordelen wij welke methode het beste past bij het betreffende toestel.

De iPhone achterkant vervangen

Naast een iPhone scherm reparatie kan je bij ons terecht voor de iPhone achterkant vervangen. Voor modellen als de iphone 8, de iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12 en de iPhone 13. De achterkant is volledig gemaakt van glas. Dit is dan ook de reden dat deze telefoon maar in beperkte uitvoeringen uitvoeringen verkrijgbaar is. Alhoewel de iPhone van huis uit een stevige behuizing heeft, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het glas bij een flinke smak beschadigt raakt. In dergelijke gevallen is het nodig om de iPhone achterkant vervangen reparatie te laten uitvoeren bij Fix Mijn GSM. Wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer beschikt over een mooie achterkant zonder beschadigingen.

Maar er kunnen meer redenen zijn om de iPhone achterkant te vervangen, naast dat deze middels een val beschadigd is geraakt. Immers zijn hier nog meer onderdelen te vinden die defect of beschadigd kunnen raken. Zo vind je aan de achterkant van de iPhone  de volgende onderdelen die vervangen kunnen worden:

  • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
  • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen inclusief bekabeling voor bijvoorbeeld het regelen van volume.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser van de camera.

Al deze onderdelen van de iPhone zijn los te vervangen, maar je kunt er tevens voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone bij Fix Mijn GSM te laten vervangen. Hierdoor zijn al deze losse onderdelen weer zo goed als nieuw, waardoor jouw iPhone er weer een tijdje tegenaan kan. Lees hieronder meer over de garanties van onze iPhone scherm reparatie of de iPhone achterkant vervangen.

De meest voorkomende

iPhone x reparaties

Hieronder staan de meest voorkomende iPhone x reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen achterkant vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de iPhone x reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

iPhone x scherm vervangen  € 99 ,-
iPhone x camera achter vervangen  € 80 ,-
iPhone x volume knop vervangen  € 75 ,-
iPhone x achterkant vervangen  € 75 ,-
iPhone x oor luidspreker vervangen  € 75 ,-
iPhone x aan uit knop vervangen  € 65 ,-
iPhone x camera voor vervangen  € 65 ,-
iPhone x laadconnector vervangen  € 60 ,-
iPhone x microfoon vervangen  € 60 ,-
iPhone x antenne vervangen  € 55 ,-
iPhone x luidspreker vervangen  € 50 ,-
iPhone x batterij vervangen  € 45 ,-
iPhone x camera lens vervangen  € 35 ,-
iPhone x waterschade behandeling  € 35 ,-

iPhone X

iphone-x

Werkwijze

Hoe Gaan Wij Te Werk

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. 

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone x ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 45 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 45 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone x weer afhalen aan de balie. Je  iPhone x reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling per pin of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

achterkant vervangen

Doen wij ook voor de volgende toestellen