FIXMIJNGSM

Iets niet helemaal duidelijk?

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

Nu gratis !!
Magnetische telefoon houder
T.W.V €19,95

BIJ DEZE REPARATIE

fix mijn gsm achterkant vervangen
iPhone 11 achterkant glas vervangen
Beoordeling
5/5

Reparatie duur:

180 min

Soort reparatie:

achterkant vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 99
Verzekering – Wat vergoed de verzekering ?

TELEFOONVERZEKERING

Veel mensen sluiten bij aanschaf van een nieuwe iPhone of Samsung Galaxy een telefoonverzekering af. Slim zou je zeggen, maar niet als je beseft dat je in zo een geval vaak dubbel verzekerd bent. Inboedelverzekering en buiten-de-deur-verzekeringen vergoeden schades aan je iPhone, iPad of Samsung Galaxy namelijk ook. Daarbij is een telefoonverzekering vaak relatief duur en heb je ook nog een eigen risico per schadegeval. Dit eigen risico is vaak al de helft van de reparatiekosten, dus waar ben je dan eigenlijk voor verzekerd?

Inboedelverzekering

Om de schade vanuit je inboedelverzekering vergoed te krijgen, dient de schade thuis en binnenshuis te zijn gebeurd. Natuurlijk moet er sprake zijn van een ongelukje, en niet van kwade opzet of duidelijk lomp of risicovol gedrag. Niet meer alle inboedelverzekeraars vergoeden schade aan je telefoon omdat het de afgelopen jaren een flinke onkostenpost voor ze is geworden. Andere kunnen ook een eigen risico hanteren. Informeer bij je tussenpersoon of bij je verzekeraar of je schade wordt vergoed. Dat scheelt weer in de portemonnee en je bent tenslotte niet voor niks verzekerd.

Buiten-de-deur-verzekering

Dan is er ook nog de buiten-de-deur-verzekering. Daarmee zijn je spullen, waaronder je iPhone en Samsung Galaxy, ook buitenshuis verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Natuurlijk hanteren verschillende verzekeraars ook hier verschillende voorwaarden, dus altijd even informeren bij je tussenpersoon of verzekeraar wat onder jouw verzekering valt.

Reisverzekering

In de vakantie periode gaan er veel toestellen kapot. Denk hierbij aan waterschade of simpelweg een valschade. Dit kan vergoed worden door je reisverzekering. Neem contact op met je verzekering om de voorwaarden te bespreken.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering heb je voor schade aan derden. In andere woorden: als jij iets van een ander kapotmaakt of bij een ander schade veroorzaakt. Bijna iedereen heeft een dergelijke verzekering, of is via zijn of haar ouders hiervoor verzekerd. Als je dus niet zelf je iPhone of Samsung Galaxy kapot hebt gemaakt, maar een ander heeft dit per ongeluk gedaan? Vraag dan even of ze de schade op willen geven aan hun aansprakelijkheidsverzekering.

Offerte en factuur

Verzekeraars willen natuurlijk dat je een rekening of offerte aan hen overlegt. Fix Mijn GSM verzorgt  een offerte op naam, zodat je deze eerst kan indienen en later terug kan komen voor reparatie. Uiteraard kunnen we de reparatie ook direct uitvoeren. Na de reparatie krijg je een factuur die je bij de verzekering kan indienen.

Voor een offerte komt u met uw toestel langs in onze zaak in Rhoon.

Beoordelingen – Wat vinden klanten van ons ?
Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Previous
Volgende

Hier kunt u bekijken hoe wij de glas reparaties aan uw iPhone uitvoeren.

Zo het glas aan de voorzijde dus van het OLED scherm als het glas van de iPhone dat op de achterkant is gelijmd. Voor de achterkant hanteren wij verschillende methodes om het glas te verwijderen. Zoals u in het filmpje kunt zien is het zeer specialistisch werk. Dit is dan ook de reden dat maar heel weinig bedrijven deze reparaties uitvoeren. Vooral het glas aan de voorzijde vergt veel ervaring, kennis en handigheid.

Ook beschikken wij voor het vangen van het glas aan de achterkant over Laser apparatuur om het glas te verwijderen. Voor elke toestel dat bij ons binnen komt voor reparatie van het glas aan de achterkant beoordelen wij welke methode het beste past bij het betreffende toestel.

De iPhone achterkant vervangen

Naast een iPhone scherm reparatie kan je bij ons terecht voor de iPhone achterkant vervangen. Voor modellen als de iphone 8, de iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12 en de iPhone 13. De achterkant is volledig gemaakt van glas. Dit is dan ook de reden dat deze telefoon maar in beperkte uitvoeringen uitvoeringen verkrijgbaar is. Alhoewel de iPhone van huis uit een stevige behuizing heeft, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het glas bij een flinke smak beschadigt raakt. In dergelijke gevallen is het nodig om de iPhone achterkant vervangen reparatie te laten uitvoeren bij Fix Mijn GSM. Wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer beschikt over een mooie achterkant zonder beschadigingen.

Maar er kunnen meer redenen zijn om de iPhone achterkant te vervangen, naast dat deze middels een val beschadigd is geraakt. Immers zijn hier nog meer onderdelen te vinden die defect of beschadigd kunnen raken. Zo vind je aan de achterkant van de iPhone  de volgende onderdelen die vervangen kunnen worden:

  • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
  • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen inclusief bekabeling voor bijvoorbeeld het regelen van volume.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser van de camera.

Al deze onderdelen van de iPhone zijn los te vervangen, maar je kunt er tevens voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone bij Fix Mijn GSM te laten vervangen. Hierdoor zijn al deze losse onderdelen weer zo goed als nieuw, waardoor jouw iPhone er weer een tijdje tegenaan kan. Lees hieronder meer over de garanties van onze iPhone scherm reparatie of de iPhone achterkant vervangen.

Reparaties – Wat zijn de meest voorkomende reparaties bij dit model ?

Hieronder staan de meest voorkomende iPhone 11 reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen achterkant vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de iPhone 11 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

iPhone 11 behuizing vervangen  € 209 ,-
iPhone 11 camera achter vervangen  € 120 ,-
iPhone 11 achterkant vervangen  € 99 ,-
iPhone 11 camera voor vervangen  € 80 ,-
iPhone 11 scherm vervangen  € 79 ,-
iPhone 11 laadconnector vervangen  € 75 ,-
iPhone 11 batterij vervangen  € 65 ,-
fix mijn gsm iphone 11 scherm vervangen
Werkwijze – Hoe gaan wij te werk?

Geen afspraak nodig ?

Reparaties zijn momenteel mogelijk op afspraak. Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. Echter kunnen wij dan niet garanderen dat wij ook dezelfde dag nog aan uw toestel kunnen werken. Om te voorkomen dat u uw toestel onnodig lang hier blijft liggen raden wij aan om toch een afspraak te maken.

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone 11 ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 180 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 180 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone 11 weer afhalen aan de balie. Je  iPhone 11 reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling via bank of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Bereikbaarheid

Gevestigd in Rhoon en makkelijk te bereiken uit Spijkenisse, 5 minuten rijden van uit Poortugaal en Hoogvliet, tegen de grens van Barendrecht en Rotterdam. Ook vanuit Oud Beijerland  makkelijk te bereiken. Woont u wat verder weg dan is opsturen van uw toestel ook een optie. Wij staan klaar om u verder te helpen..

 

Nog meer reparaties – Voor de volgende modellen doen wij dit ook
NU GRATIS !

Magnetische telefoonhouder voor in de auto

T.W.V € 19,95

Bij alle reparaties