Samsung A30 Reparaties

Direct een specialist voor uw Samsung A20S reparatie nodig?

FixMijnGSM helpt u bij allerhande reparaties aan Samsung A30 en andere toestellen. Kom langs in bij ons, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw Samsung A30.

Beschrijving

Samsung A30 reparaties Direct een specialist voor uw Samsung A30 reparaties nodig? FixMijnGSM helpt u bij allerhande alle Samsung A30 reparaties. Kom langs in bij ons, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij FixMijnGSM? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw Samsung A30.
De reparatie, "alleen glas vervangen" kan bij de meeste toestellen worden toegepast. Echter is het niet altijd lonend om bij elke toestel alleen het glas te vervangen. Dit komt meer omdat deze reparatie veel tijd kost om uit te voeren, waardoor het relatief duur wordt. Dus prijs technisch niet toepasbaar op budged toestellen !
Zoals we eerder al aangegeven hebben is het voor de mensen met een "premium" toestel al snel lonend. Dit zijn toestellen als de Samsung Galaxy S8 of de S8 plus, de Samsung Galaxy S9 of S9, de Samsung S10 en S10 plus en de S20 en S20 Plus.... Dan heb je toestellen als de iphone 12 en de iphone 12 pro.

Prijzen Samsung A30 reparaties

Reparatie

Prijs

Samsung A30 alleen glas vervangen € 65
Samsung A30 lcd vervangen € 95
Samsung A30 batterij vervangen € 35
Samsung A30 backcover vervangen € 30
Samsung A30 camera voor vervangen € 50
Samsung A30 camera voor vervangen € 50
Samsung A30 audio connector vervangen € 35
Samsung A30 luidspreker vervangen € 45
Samsung A30 laadconnector vervangen € 70
Samsung A30 oorluidspreker vervangen € 35
Samsung A30 volume knoppen vervangen € 40
Samsung A30 trilmotor vervangen € 35

Alleen glas vervangen, de naam zegt het eigenlijk al. Bij deze reparatie wordt alleen het gebroken glas verwijderd van uw toestel. Dus uw beeldscherm ( het zogenaamde LCD en bij de nieuwere toestellen het OLED scherm) wordt niet vervangen ook wordt uw touchscreen niet vervangen.
zie ook onze advertenties bij derden Zie ook onze ander scherm reparaties:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung A30 Reparaties” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *