FIXMIJNGSM

Iets niet helemaal duidelijk?

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

Nu gratis !!
Magnetische telefoon houder
T.W.V €19,95

BIJ DEZE REPARATIE

iPhone 12 pro laadconnector vervangen
Beoordeling
5/5

Reparatie duur:

120 min

Soort reparatie:

laadconnector vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 75
Verzekering – Wat vergoed de verzekering ?

TELEFOONVERZEKERING

Veel mensen sluiten bij aanschaf van een nieuwe iPhone of Samsung Galaxy een telefoonverzekering af. Slim zou je zeggen, maar niet als je beseft dat je in zo een geval vaak dubbel verzekerd bent. Inboedelverzekering en buiten-de-deur-verzekeringen vergoeden schades aan je iPhone, iPad of Samsung Galaxy namelijk ook. Daarbij is een telefoonverzekering vaak relatief duur en heb je ook nog een eigen risico per schadegeval. Dit eigen risico is vaak al de helft van de reparatiekosten, dus waar ben je dan eigenlijk voor verzekerd?

Inboedelverzekering

Om de schade vanuit je inboedelverzekering vergoed te krijgen, dient de schade thuis en binnenshuis te zijn gebeurd. Natuurlijk moet er sprake zijn van een ongelukje, en niet van kwade opzet of duidelijk lomp of risicovol gedrag. Niet meer alle inboedelverzekeraars vergoeden schade aan je telefoon omdat het de afgelopen jaren een flinke onkostenpost voor ze is geworden. Andere kunnen ook een eigen risico hanteren. Informeer bij je tussenpersoon of bij je verzekeraar of je schade wordt vergoed. Dat scheelt weer in de portemonnee en je bent tenslotte niet voor niks verzekerd.

Buiten-de-deur-verzekering

Dan is er ook nog de buiten-de-deur-verzekering. Daarmee zijn je spullen, waaronder je iPhone en Samsung Galaxy, ook buitenshuis verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Natuurlijk hanteren verschillende verzekeraars ook hier verschillende voorwaarden, dus altijd even informeren bij je tussenpersoon of verzekeraar wat onder jouw verzekering valt.

Reisverzekering

In de vakantie periode gaan er veel toestellen kapot. Denk hierbij aan waterschade of simpelweg een valschade. Dit kan vergoed worden door je reisverzekering. Neem contact op met je verzekering om de voorwaarden te bespreken.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering heb je voor schade aan derden. In andere woorden: als jij iets van een ander kapotmaakt of bij een ander schade veroorzaakt. Bijna iedereen heeft een dergelijke verzekering, of is via zijn of haar ouders hiervoor verzekerd. Als je dus niet zelf je iPhone of Samsung Galaxy kapot hebt gemaakt, maar een ander heeft dit per ongeluk gedaan? Vraag dan even of ze de schade op willen geven aan hun aansprakelijkheidsverzekering.

Offerte en factuur

Verzekeraars willen natuurlijk dat je een rekening of offerte aan hen overlegt. Fix Mijn GSM verzorgt  een offerte op naam, zodat je deze eerst kan indienen en later terug kan komen voor reparatie. Uiteraard kunnen we de reparatie ook direct uitvoeren. Na de reparatie krijg je een factuur die je bij de verzekering kan indienen.

Voor een offerte komt u met uw toestel langs in onze zaak in Rhoon.

Beoordelingen – Wat vinden klanten van ons ?
Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Previous
Volgende

iPhone 12 Pro laadconnector vervangen

Merk je dat het opladen van je iPhone 12 Pro steeds slomer gaat of dat je iPhone 12 Pro soms niet oplaadt? Horen mensen je slecht als je met ze belt? Dan is de kans groot dat je iPhone 12 Pro laadconnector niet (goed) meer werkt.

Niet in alle gevallen is het nodig voor ons om je connector te vervangen, soms kunnen wij deze herstellen met een grondige schoonmaakbeurt. Een stukje service van de zaak!

  • 1 Jouw iPhone 12 Pro laadt niet meer op.
  • 2 De oplader past slecht in de oplaad  poort van je iPhone 12 Pro.
  • 3 Jouw oplaad poort reageert niet op de lader.
  • 4 Jouw iPhone 12 Pro laadt vreemd op. Het percentage gaat traag omhoog en gaat soms zelfs achteruit tijdens het opladen.

 

Reparaties – Wat zijn de meest voorkomende reparaties bij dit model ?

Hieronder staan de meest voorkomende iPhone 12 Pro reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen laadconnector vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de iPhone 12 Pro reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

iPhone 12 Pro antenne vervangen  € 225 ,-
iPhone 12 Pro camera achter vervangen  € 149 ,-
iPhone 12 Pro scherm vervangen  € 130 ,-
iPhone 12 Pro simkaart lezer vervangen  € 105 ,-
iPhone 12 Pro volume knop vervangen  € 99 ,-
iPhone 12 Pro achterkant vervangen  € 99 ,-
iPhone 12 Pro glas vervangen  € 99 ,-
iPhone 12 Pro aan uit knop vervangen  € 99 ,-
iPhone 12 Pro luidspreker vervangen  € 95 ,-
iPhone 12 Pro oor luidspreker vervangen  € 95 ,-
iPhone 12 Pro microfoon vervangen  € 95 ,-
iPhone 12 Pro camera voor vervangen  € 95 ,-
iPhone 12 Pro scherm vervangen  € 79 ,-
iPhone 12 Pro laadconnector vervangen  € 75 ,-
iPhone 12 Pro batterij vervangen  € 75 ,-
iPhone 12 Pro waterschade behandeling  € 45 ,-
fix mijn gsm iphone 12 pro
Werkwijze – Hoe gaan wij te werk?

Geen afspraak nodig ?

Reparaties zijn momenteel mogelijk op afspraak. Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. Echter kunnen wij dan niet garanderen dat wij ook dezelfde dag nog aan uw toestel kunnen werken. Om te voorkomen dat u uw toestel onnodig lang hier blijft liggen raden wij aan om toch een afspraak te maken.

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone 12 Pro ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 120 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 120 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone 12 Pro weer afhalen aan de balie. Je  iPhone 12 Pro reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling via bank of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Bereikbaarheid

Gevestigd in Rhoon en makkelijk te bereiken uit Spijkenisse, 5 minuten rijden van uit Poortugaal en Hoogvliet, tegen de grens van Barendrecht en Rotterdam. Ook vanuit Oud Beijerland  makkelijk te bereiken. Woont u wat verder weg dan is opsturen van uw toestel ook een optie. Wij staan klaar om u verder te helpen..

 

Nog meer reparaties – Voor de volgende modellen doen wij dit ook
NU GRATIS !

Magnetische telefoonhouder voor in de auto

T.W.V € 19,95

Bij alle reparaties