FIXMIJNGSM

Iets niet duidelijk genoeg

Bel ons voor meer info - 010 761 97 25

fix mijn gsm batterij vervangen

iPhone SE 2020 Batterij Vervangen

Reparatie duur:

45 min

Soort reparatie:

batterij vervangen

Kosten incl. btw en montage:

€ 45

Beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons

Anuska Doorga
Anuska Doorga
@A.Doorga
Lees verder
iphone x scherm laten vervangen. na telefonische afspraak kon ik mijn toestel afgeven. Na 45 minuten kon ik mijn toestel weer afhalen. Prima geregeld voor een mooi prijsje.
Yash
Yash
@Yash
Lees verder
Samsung s10 alleen glas laten vervangen. Zeer professioneel uitgevoerd toestel weer als nieuw voor een erg schappelijk prijs. Super gewoon.
Sunny Birtantie
Sunny Birtantie
@SunnyB
Lees verder
Gisteren gebeld om 18:00 een afspraak gemaakt voor t voorglas van een Samsung s8 te laten vervangen en een batterij te laten wisselen van een Samsung s7 edge. 2uur later waren ze beide klaar. Services is top. Nogmaals bedankt voor de services
Previous
Next

batterij vervangen

iPhone SE 2020 reparatie

iPhone SE 2020 batterij vervangen

Wanneer is de  iPhone SE 2020 batterij vervangen nodig? Ben je veranderd in een lopende powerbank? Wij kunnen alvast verklappen: deze problemen zijn verholpen nadat je je iPhone SE 2020  batterij laat vervangen door één van onze specialisten.

Een batterij vervangen is een veelvoorkomende reparatie. Wist u bijvoorbeeld dat een batterij het helemaal niet prettig vindt om te lang in een broekzak te zitten. De warme lichaamstemperatuur kan na verloop van tijd de kwaliteit van de batterij verslechteren. Dit merkt u aan het slecht opladen of dat de batterij snel leeg is. Een iPhone SE 2020  in de zon leggen draagt ook geen steentje bij aan de kwaliteit van een batterij. Maar warmte is niet het enige punt waardoor de kwaliteit van een batterij verslechterd.

Ben je er nog niet helemaal zeker van of jouw iPhone SE 2020 batterij vervangen moet worden? Bekijk dan even de onderstaande punten die meestal wijzen op een slechte batterijconditie.

Wanneer weet je dat je iPhone SE 2020 batterij vervangen moet worden?
  • 1 Jouw iPhone SE 2020 valt uit bij 20 of 30 procent batterij capaciteit.
  • 2 Jouw iPhone SE 2020 houdt het steeds korter uit gedurende de dag zonder bij te laden.
  • 3 De batterij valt uit bij een hoge of lage temperatuur.
  • 4 De batterij is opgezwollen en duwt het scherm uit het frame.
  • 5 De iPhone SE 2020 geeft ‘reparatie’ aan bij de instellingen.

De meest voorkomende

iPhone SE 2020 reparaties

Hieronder staan de meest voorkomende iPhone SE 2020 reparaties vermeld waaronder ook de door u gekozen batterij vervangen. Onderaan deze pagina vindt u nog meer mogelijkheden voor de iPhone SE 2020 reparatie. Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan contact op met ons want in principe Fixen wij “alles”.

iPhone SE 2020 achterkant vervangen  € 75 ,-
iPhone SE 2020 scherm vervangen  € 60 ,-
iPhone SE 2020 laadconnector vervangen  € 55 ,-
iPhone SE 2020 batterij vervangen  € 45 ,-
iPhone SE 2020 luidspreker vervangen  € 45 ,-
iphone se 2020

Werkwijze

Hoe Gaan Wij Te Werk

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een  reparatie. 

Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone SE 2020 ter reparatie aan aan de balie.

Inname

Uw klacht wordt genoteerd en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.

Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie duurt gemiddeld 45 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 45 minuten.

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone SE 2020 weer afhalen aan de balie. Je  iPhone SE 2020 reparatie is uitgevoerd uw toestel is weer als nieuw.

Betaling per pin of contant of betaalverzoek

Je kunt bij ons met betaalverzoek als contant betalen.

Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

scherm vervangen

Doen wij ook voor de volgende toestellen